Воскресенье, 05.05.2024, 13:10

Макеевские региональные новости

Приветствую Вас Гость

Поиск
Друзья сайта

Партнеры

Агенство serm.biz.ua

Агенство недвижиммости Коммерсант

Переселенцы

Французские натяжные потолки

Портал для счастливых пар

Все для переселенцев

Натяжные потолки в Макеевке

Народный театр-студия Штрих г.Макеевка

Шевченковский район

Соломенский район

Автомедвежатники

Портал Работа в Макеевке

Макеевская организация Комитета Избирателей Украины

Святошинский район

Школа обучения избирательных комиссий

Олег Петров | Создайте свою визитку

Автозапчасти в Донецке

Статистика
Меню сайта






Всегда свежие Новости Макеевки

Погода в Донецке

Я.Интернет. Измерьте вашу скорость.

Категории каталога
Мои статьи [295]
Наш опрос
Если бы Президентские Выборы состоялись завтра за кого бы Вы проголосовали
Всего ответов: 348
Главная » Статьи » Мои статьи

Відбулась зустріч Секретаря РНБО України Р.Богатирьової із заступником Міністра оборони США з питань міжнародної безпеки А.Вершбоу
14 травня 2010 року відбулась зустріч Секретаря РНБО України Раїси Богатирьової із заступником Міністра оборони США з питань міжнародної безпеки Александром Вершбоу.

У ході зустрічі було обговорено широке коло питань двосторонньої взаємодії в політичній, оборонній та інших сферах у контексті розвитку українсько-американського стратегічного партнерства.

Сторони торкнулися також актуальних проблем регіональної безпеки, співпраці України з Північноатлантичним Альянсом, обговорили питання взаємодії у зменшенні ядерної загрози у світі тощо.

Відбувся обмін думками щодо шляхів практичної реалізації домовленостей, досягнутих в ході візиту Президента України В.Ф.Януковича до США у квітні ц.р., його зустрічі з Президентом Б.Обамою у рамках Вашингтонського Саміту з питань ядерної безпеки.

Секретар РНБО України Р.Богатирьова висловила переконання, що досягнуті на найвищому рівні домовленості сприятимуть розвитку відвертого та конструктивного діалогу між Україною та США в рамках Хартії про стратегічне партнерство та діяльності Комісії зі стратегічного партнерства.

А.Вершбоу, у свою чергу, наголосив на незмінності підтримки Сполученими Штатами демократичного та економічного розвитку України, яка й надалі залишатиметься стратегічним партнером Вашингтону та вагомим чинником безпеки і стабільності в регіоні, що неодноразово відзначав як Президент США Б.Обама, так і інші американські високопосадовці.
Категория: Мои статьи | Добавил: makeevkanews (28.05.2010)
Просмотров: 372 | Рейтинг: 0.0/0 |