Пятница, 19.04.2024, 05:03

Макеевские региональные новости

Приветствую Вас Гость

Поиск
Друзья сайта

Партнеры

Агенство serm.biz.ua

Агенство недвижиммости Коммерсант

Переселенцы

Французские натяжные потолки

Портал для счастливых пар

Все для переселенцев

Натяжные потолки в Макеевке

Народный театр-студия Штрих г.Макеевка

Шевченковский район

Соломенский район

Автомедвежатники

Портал Работа в Макеевке

Макеевская организация Комитета Избирателей Украины

Святошинский район

Школа обучения избирательных комиссий

Олег Петров | Создайте свою визитку

Автозапчасти в Донецке

Статистика
Меню сайта






Всегда свежие Новости Макеевки

Погода в Донецке

Я.Интернет. Измерьте вашу скорость.

Категории каталога
Мои статьи [295]
Наш опрос
Если бы Парламентские Выборы состоялись завтра за какую бы партию Вы проголосовали
Всего ответов: 184
Главная » Статьи » Мои статьи

Помилки Об'єднаної опозиції та "регіоналів" сприятимуть Королевській

— У списки партії "Україна — Вперед!" Наталії Королевської ввійшли люди, з якими лідерка мала особисті контакти або навіть співпрацювала у спільних бізнесових чи громадських проектах, — вважає політолог Володимир Цибулько, 48 років. — Намагалися забезпечити рівномірну територіальну присутність. На ділову й публічну вагу людей переважно ставки не робили.

Доки Королевська, як і ВО "Свобода", в зоні ризику і може не потрапити в парламент, — продовжує Цибулько. — Але помилки Об'єднаної опозиції та "регіоналів" сприятимуть рейтингам партії Королевської. Якщо перевищить 5-відсотковий бар'єр, заведе в парламент 25-30 людей.

Виборці Королевської — колишній електорат колишнього лідера "Сильної України" Сергія Тігіпка, який пішов до Партії регіонів, чим розчарував своїх прихильників. Якщо "Удар" Кличка зробив ставку на Західну Україну й позиціонує себе як більш націоналістичний проект, то Королевська підбиратиме голоси в Центрі та на Сході.

У парламенті їй слід шукати коло союзників. Якщо це вдасться, партія не стане одноразовим політичним проектом. Якщо бізнесові справи переможуть політичну доцільність, на "Україну — Вперед!" чекає доля Партії зелених.

Виборчий список Партії Наталії Королевської "Україна — Вперед!"

1. Наталія Королевська — лідер партії. Нардеп, позафракційна. Двічі проходила до парламенту за списками Блоку Юлії Тимошенко. Голова комітету з питань промисловості. Працювала в керівництві підприємств "МЕТА Компані", "Луганськхолод". Екс-депутат Луганської облради. Королевську називали улюбленицею Юлії Тимошенко. Рідний брат Костянтин — був заступником міністра регіонального розвитку Росії.

2. Андрій Шевченко — футболіст, екс-нападаючий ФК "Динамо" (Київ), володар "Золотого м'яча", кращий бомбардир в історії національної збірної. Герой України. 10 років грав у італійському "Мілані" та англійському "Челсі". Був членом Соціал-демократичної партії України (об'єднаної). На президентських виборах 1999 року публічно підтримував Леоніда Кучму, на виборах 2004-го — Віктора Януковича.

3. Остап Ступка — актор театру ім. Франка. Син актора Богдана Ступки. Зіграв десятки ролей у театрі й кіно, зокрема Фігаро в постановці "Весілля Фігаро", Хлестакова в "Ревізорі", Пилипа Орлика у фільмі "Молитва за гетьмана Мазепу". Критикували за гру в російських фільмах "Матч" і "Ми з майбутнього-2", де українці й вояки ОУН-УПА показані ницими людьми, алкоголіками та вбивцями.

4. Роман Васько — ректор Київського національного лінгвістичного університету. Завідувач кафедри германської і фіно-угорської філології. Згідно з опитуванням студентів, "відмінний спеціаліст, дуже вимогливий, намагається жартувати, але до всіх байдужий". Був серед експертів, що схвалили закон про мови. Заявив, що він допоможе українцям відчути себе єдиними.

5. Ілля Ємець — дитячий кардіохірург. Директор Центру дитячої кардіохірургії. Екс-міністр охорони здоров'я. Президент Янукович назвав Ємця "хорошим фахівцем, який не зміг налагодити роботу міністерства". Працював у клініках Австралії, Канади, Франції.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/comments-newspaper/_pomilki-ob-ednanoji-opoziciji-ta-regionaliv-spriyatimut-korolevskij/450895">Gazeta.ua</a>

Категория: Мои статьи | Добавил: makeevkanews (20.08.2012)
Просмотров: 454 | Рейтинг: 0.0/0 |