Воскресенье, 28.04.2024, 22:38

Макеевские региональные новости

Приветствую Вас Гость

Поиск
Друзья сайта

Партнеры

Агенство serm.biz.ua

Агенство недвижиммости Коммерсант

Переселенцы

Французские натяжные потолки

Портал для счастливых пар

Все для переселенцев

Натяжные потолки в Макеевке

Народный театр-студия Штрих г.Макеевка

Шевченковский район

Соломенский район

Автомедвежатники

Портал Работа в Макеевке

Макеевская организация Комитета Избирателей Украины

Святошинский район

Школа обучения избирательных комиссий

Олег Петров | Создайте свою визитку

Автозапчасти в Донецке

Статистика
Меню сайта






Всегда свежие Новости Макеевки

Погода в Донецке

Я.Интернет. Измерьте вашу скорость.

Категории каталога
Мои статьи [295]
Наш опрос
Если бы Парламентские Выборы состоялись завтра за какую бы партию Вы проголосовали
Всего ответов: 184
Главная » Статьи » Мои статьи

Головою Правління КВУ обрано Олександра Черненка.

Рішенням Правління головою Правління ВГО КВУ було обрано Олександра Черненка. Заступниками голови Правління ВГО КВУ обрані Віталій Тесленко, Євген Радченко та Микола Подопригора. Окрім того, Віталія Тесленка Правління затвердило виконавчим директором ВГО КВУ.

Новообраний Голова Правління КВУ подякував членам Правління за довіру, а також окреслив першочергові завдання, які стоять перед організацією. За словами Олександра Черненка, на порядку денному КВУ сприяння реформі виборчого законодавства, запровадження в Україні системи виборів за відкритими списками та прийняття Виборчого Кодексу.

«КВУ готовий надати свої експертні висновки щодо зміни виборчого законодавства та організувати кампанію громадської підтримки цих змін», - заявив Олександр Черненко. Окрім того, протягом квітня 2009 року КВУ планує провести моніторинг стану політичних партій в Україні. Також, за словами Черненка, КВУ збирається повторити минулорічну кампанію громадського спостереження за тестуванням випускників середніх шкіл.

Довідка.

Черненко Олександр Миколайович – Голова Правління ВГО «Комітет виборців України». Народився 26 лютого 1976 року на Київщині. У 1997 році закінчив Український Державний Педагогічний Університет ім. М.П. Драгоманова, спеціальність – вчитель історії. Пройшов курси громадської активності у Національно-демократичному інституті (США, Вашингтон).

У Комітеті виборців України з 1996 року. З 1998 року – прес-секретар КВУ, керівник аналітичного відділу КВУ, заступник редактора газети КВУ «Точка зору».

Як спостерігач або експерт з 1996 року працював на всіх загальнонаціональних виборчих кампаніях та десятках місцевих виборів в Україні. Має досвід роботи на виборах та в політичних кампаніях в США, Білорусі, Росії, Киргизстані, Азербайджані, Вірменії, Польщі, Грузії та ін.

Паралельно з роботою в КВУ займався журналістикою. Працював редактором політичної інформації журналу «Власть денег», політичним оглядачем журналу «Фокус», редактором програм на «5 каналі», активно дописував у десятки загальноукраїнських та регіональних ЗМІ.

Тесленко Віталій Іванович – заступник Голови Правління ВГО «Комітет виборців Укераїни», виконавчий директор ВГО «Комітет виборців України». Народився 9 липня 1971 року в Полтавській області. В 1988 – 1993 р.р. навчався на історичному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка. В 1994 – 1997 р.р. – аспірант цього факультету.

З березня 1999 р. у ВГО «Комітет виборців України», керівник програм, фінансовий директор. Як міжнародний спостерігач та експерт працював на виборах у 8 країнах світу: Великій Британії, Росії, Австрії, Німеччині, Швеції та ін. Керував виборчими програмами КВУ від початку роботи в організації.

В 1994 – 1995 р.р. – слухач Інституту державного управління та місцевого самоврядування при Кабінеті міністрів України (тепер – Національна академія державного управління при Президентові України). Магістр державного управління, проходив спеціалізоване стажування в Канаді.

В 1993 – 1994 р.р. працював у Міністерстві України у справах національностей та міграції. У 1997 – 1999 р.р. був заступником виконавчого директора Асоціації міст України.

Радченко Євген Володимирович – заступник Голови Правління . Народився в 1973 році в Архангельську (Росія). Закінчив аспірантуру НПУ ім. Драгоманова, спеціальність «Конституційне право». Тема дисертації: «Проблеми розвитку виборчого законодавства в Україні». Був слухачем курсу Академії Середнього заходу (США) по спеціальності “Громадська активність”.

В Комітеті виборців України від моменту заснування організації. Працював також Координатором виборчих програм Асоціації американських юристів (ABA/CEELI) та радником з питань виборів та управління Координатора проектів ОБСЄ в Україні.

Має досвід роботи на виборах та в політичних кампаніях в США, Білорусі, Великобританії, Росії, Казахстані, Киргизстані, Азербайджані, Вірменії, Польщі та ін.

Брав участь у розробці: Концепції Виборчого кодексу України (2000 р.), методичного посібника (Офіційне видання ЦВК) для членів ДВК на виборах 26 березня 2006 року, доопрацюванні проекту закону «Про державний реєстр виборців». Є членом Робочої групи з підготовки Виборчого Кодексу

Подопригора Микола Анатолійович – заступник Голови Правління ВГО «Комітет виборців України». Народився 14 грудня 1980 року на Вінниччині. За фахом політолог, закінчив аспірантуру філософського факультету Київського національного університету ім. Т. Шевченка, спеціалізація теорія та історія політичної науки.

В Комітеті виборців України з 1998 року. З 2005 керівник регіонального відділу КВУ. Голова правління Комітету молодих виборців України. Має значний досвід роботи з мереженими організаціями третього сектору, працював регіональним менеджером коаліцій НУО «Новий вибір-2004», «Вільний вибір». Спостерігач і координатор мереж спостерігачів на виборах різних рівнів. Керівник просвітницьких та аналітичних проектів КВУ.


Категория: Мои статьи | Добавил: makeevkanews (02.04.2009)
Просмотров: 548 | Рейтинг: 0.0/0 |