Пятница, 29.03.2024, 18:15

Макеевские региональные новости

Приветствую Вас Гость

Поиск
Друзья сайта

Партнеры

Агенство serm.biz.ua

Агенство недвижиммости Коммерсант

Переселенцы

Французские натяжные потолки

Портал для счастливых пар

Все для переселенцев

Натяжные потолки в Макеевке

Народный театр-студия Штрих г.Макеевка

Шевченковский район

Соломенский район

Автомедвежатники

Портал Работа в Макеевке

Макеевская организация Комитета Избирателей Украины

Святошинский район

Школа обучения избирательных комиссий

Олег Петров | Создайте свою визитку

Автозапчасти в Донецке

Статистика
Меню сайта






Всегда свежие Новости Макеевки

Погода в Донецке

Я.Интернет. Измерьте вашу скорость.

Категории каталога
Мои статьи [295]
Наш опрос
Если бы Парламентские Выборы состоялись завтра за какую бы партию Вы проголосовали
Всего ответов: 184
Главная » Статьи » Мои статьи

Донецьк: відбулися тактико-спеціальні навчання на території Донецького регіонального центру охорони материнства та дитинства

Донецьк: відбулися тактико-спеціальні навчання на території Донецького регіонального центру охорони материнства та дитинства

 

14 березня о 6 ранку на території Донецького регіонального центру охорони материнства та дитинства відбулися тактико-спеціальні навчання з організації гасіння пожежі в лікувальному закладі. 

За легендою навчань, через коротке замикання електричної мережі, сталося займання підвісної стелі та речей у роздягальні медичного персоналу, яка знаходиться на цокольному поверсі. Дим інтенсивно поширюється на перший поверх і по сходових клітинах. До місця пожежі прибуває  черговий караул державної пожежно-рятувальної частини № 1. На цей час відбувається виведення людей із приміщення силами персоналу об’єкту. До пожежних надходить інформація, що дим дістався верхніх поверхів. Приймається рішення про залучення  додаткових сил та виклик карети швидкої медичної допомоги. В ході розвідки, яку проводять ланки газодимозахисної служби, встановлено, що горить підвісна стеля та речі медперсоналу у роздягальні на площі 20 м2. Сходові клітини задимлені, на четвертому поверсі залишився лікар, який виводив пацієнтів з відділення і через задимлення не може вийти самостійно. Він знаходиться біля вікна і просить про допомогу.

Виконуючи навчальне завдання, задіяному особовому складу необхідно було у короткий термін одночасно вирішити низку питань: рятування людини, перевірка наявності інших людей у приміщенні, організація ефективного гасіння пожежі. На думку керівника навчань, оперативного чергового оперативно-диспетчерського відділу державного пожежно-рятувального загону № 1 у місті Донецьк Віталія Зарубіна, виконання завдання було відпрацьоване добре. 








Категория: Мои статьи | Добавил: makeevkanews (24.03.2013)
Просмотров: 636 | Рейтинг: 0.0/0 |