Четверг, 25.04.2024, 02:18

Макеевские региональные новости

Приветствую Вас Гость

Поиск
Друзья сайта

Партнеры

Агенство serm.biz.ua

Агенство недвижиммости Коммерсант

Переселенцы

Французские натяжные потолки

Портал для счастливых пар

Все для переселенцев

Натяжные потолки в Макеевке

Народный театр-студия Штрих г.Макеевка

Шевченковский район

Соломенский район

Автомедвежатники

Портал Работа в Макеевке

Макеевская организация Комитета Избирателей Украины

Святошинский район

Школа обучения избирательных комиссий

Олег Петров | Создайте свою визитку

Автозапчасти в Донецке

Статистика

Меню сайта






Всегда свежие Новости Макеевки

Погода в Донецке

Я.Интернет. Измерьте вашу скорость.

Календарь новостей
«  Август 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наш опрос
Если бы Президентские Выборы состоялись завтра за кого бы Вы проголосовали
Всего ответов: 348
Главная » 2012 » Август » 21 » В Одеській області працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС області припинили діяльність злочинної групи, які під
В Одеській області працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС області припинили діяльність злочинної групи, які під
12:41
Угруповання складалося з п’яти чоловіків, які налагодили практично безвідмовний механізм одержання коштів від жінок, що займаються прибутковим незаконним бізнесом – наданням сексуальних послуг за гроші.
Очільник обирав у ЗМІ по об’яві свою жертву та призначав їй зустріч у спеціально орендованій квартирі.
Після отримання усіх насолод від професійних навичок путани заявляв їй, що він правоохоронець та вона повинна їхати з ним до міліції для складання матеріалів про незаконну діяльність.
Для більшого залякування дівчини та надання махінації правдивості до квартири запрошувалися ще двоє учасників групи, одягнені у міліцейську форму. Псевдо-правоохоронці вимагали термінового доставляння правопорушниці до райвідділу.
Після такої вистави путани не мали жодних сумнівів щодо справжності міліціонерів. Далі співучасники пропонували «улагодити» за певну винагороду цей інцидент та встановлювали певну щомісячну «таксу» за, так би мовити, прикриття або «дах».
Звертатися до справжніх правоохоронців дівчата навіть і не думали, так як знали, що обов’язково будуть притягнені до відповідальності за свою «професійну» діяльність. Таким чином, вони потрапляли до замкнутого кола, з якого законним шляхом без негативних для них наслідків вийти просто неможливо.
Наразі справжніми правоохоронцями встановлюється кількість жертв та ведеться робота зі збирання усіх доказів по такій делікатній справі.
Відносно «псевдоправоохоронців» порушено кримінальну справу за ознаками складу злочинів, передбачених ч. 2 ст. 189 (вимагання), ч. 1 ст. 353 (самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі строком від трьох до семи років.
 
 
Прес-служба ГУБОЗ МВС України
 




Просмотров: 608 | Добавил: makeevkanews