Суббота, 04.05.2024, 11:44

Макеевские региональные новости

Приветствую Вас Гость

Поиск
Друзья сайта

Партнеры

Агенство serm.biz.ua

Агенство недвижиммости Коммерсант

Переселенцы

Французские натяжные потолки

Портал для счастливых пар

Все для переселенцев

Натяжные потолки в Макеевке

Народный театр-студия Штрих г.Макеевка

Шевченковский район

Соломенский район

Автомедвежатники

Портал Работа в Макеевке

Макеевская организация Комитета Избирателей Украины

Святошинский район

Школа обучения избирательных комиссий

Олег Петров | Создайте свою визитку

Автозапчасти в Донецке

Статистика

Меню сайта






Всегда свежие Новости Макеевки

Погода в Донецке

Я.Интернет. Измерьте вашу скорость.

Календарь новостей
«  Май 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Наш опрос
Если бы Парламентские Выборы состоялись завтра за какую бы партию Вы проголосовали
Всего ответов: 184
Главная » 2012 » Май » 8 » Суспільство стає вимогливішим
Суспільство стає вимогливішим
23:01

Багато розмов стосовно «Партнерства «Відкритий Уряд» лунали, як з боку влади, так і з боку громадськості. Що ж це таке і навіщо це нам потрібно. Навіщо Президент України взяв на себе добровільно такі забовязання, і що Він хотів зробити корисного для нас тим самим. Скільки країн приєдналися до цієї ініціативи і чи спрацює вона на користь громади, і яке місце для нас з Вами ми маємо. Що саме кожен з нас мусить зробити і зробить, щоб ця ініціатива дійсно стала ініціативою і не в якому разі не стала лише словами і намірами. Звідки взялась ця ідея і хто був її засновником, і як це покращить наше життя. Хто головує і виробляє рішення для подальшого її просування. Де знаходиться головний офіс і скільки країн засновниць, які першими виявили бажання відкритись для власного народу. За яким планом будуть працювати в Україні і хто його склав. Що буде з тими хто не впорається зі  взятими на себе забовязаннями. І чи зможе ця ініціатива запрацювати якщо громадськість буде стояти осторонь. Чи буде якась фінансова допомога з боку міжнародної спільноти на просування цієї ініціативи. І чи насправді суспільство стає вимогливішим. Хто саме в Україні одними з перших підтримали цю ідею і які громадські організації першими долучилися до цього процесу. Чи існує національна гаряча лінія, куди можна подзвонити і узнати все про цю ініціативу. І як саме адміністрація Президента бачить своє місце в розбудові правового поля для її впровадження. І як місцеві керівники області відносяться до цієї новини. Про це все Ви зможете дізнатися прийшовши на народне обговорення з даної тематики. Точна дата узгоджена.  Готуйтесь, приходьте дзвоніть і долучайтесь до цього процесу. Нам потрібно знати Вашу думку. Це дійсно важливо. Тож чекаємо на Вас.

22 травня (це вівторок) 2012 року об 14.00 у приміщенні Донецького обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців, за адресою: м. Донецк. бул. Пушкіна, б.32 пройде круглий стіл за темою: «Партнерство «Відкритий Уряд» за участю представників влади і громадськості. Очікується присутність перших осіб міста Донецька і області.

 Більш детально про ініціативу Президента України Віктора Януковича про впровадження програми «Відкритий Уряд», Ви можете дізнатися на сайті громадської організації ТОРО за адресоюhttp://www.toro.org.ua/.    

 Пропонується завчасно підготувати свої питання та пропозиції з даної                                                             тематики. По закінченню обговорення буде вироблене спільне рішення по впровадженню і розповсюдженню даної ініціативи в нашому регіоні.

Три  основні запитання  до розгляду  на круглому столі по «Відкритому Уряду»

 

1.     Забезпечення дієвого механізму проведення громадських експертиз нормативних документів виконавчої влади..

 

2.    Організування прозорості  дій органів  влади всіх рівнів.

 

3.    Забезпечення безпеки членів Громадських обєднань  при виконанні своїх  громадських обовязків.

 

З метою ефективного проведення круглого столу вивчити досвід роботи Грузії, країни - члена партнерства «Відкритий уряд».

Сформувати та відрядити делегацію з представників Дон ОГА, Донецького виконкому та Громадської Ради при Дон ОДА  для вивчення досвіду Грузії в цьому напрямку.

 

Захід  організовується за  підтримки Громадської Ради при Донецькій обласній державній адміністрації.

Питання за телефонами            050-632-33-48                  063-29-29-726       Алтухов Вадим Вікторович – експерт Громадської Ради при Дон ОДА, заступник керівника Донецької обласної громадської організації «Народний контроль» з напрямку  зв’язків  з громадськістю ,ЗМІ, органами влади і місцевого самоврядування,заступник головного редактора Макіївські новини,  координатор «Партнерство «Відкритий Уряд»  по Донецькому регіону. Вхід  вільний.






Просмотров: 551 | Добавил: makeevkanews