Четверг, 25.04.2024, 09:01

Макеевские региональные новости

Приветствую Вас Гость

Поиск
Друзья сайта

Партнеры

Агенство serm.biz.ua

Агенство недвижиммости Коммерсант

Переселенцы

Французские натяжные потолки

Портал для счастливых пар

Все для переселенцев

Натяжные потолки в Макеевке

Народный театр-студия Штрих г.Макеевка

Шевченковский район

Соломенский район

Автомедвежатники

Портал Работа в Макеевке

Макеевская организация Комитета Избирателей Украины

Святошинский район

Школа обучения избирательных комиссий

Олег Петров | Создайте свою визитку

Автозапчасти в Донецке

Статистика

Меню сайта






Всегда свежие Новости Макеевки

Погода в Донецке

Я.Интернет. Измерьте вашу скорость.

Календарь новостей
«  Март 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Наш опрос
Если бы Парламентские Выборы состоялись завтра за какую бы партию Вы проголосовали
Всего ответов: 184
Главная » 2012 » Март » 20 » Проблеми у всіх майже однакові, тільки вирішують їх по різному.
Проблеми у всіх майже однакові, тільки вирішують їх по різному.
20:36

19 березня  у готелі «Донбас Палас» відбулась презентація дослідження громадської думки мешканців Львова,Кіровограда та Донецьку по актуальним соціально-політичним питанням. Перед  присутніми  виступили  Євген Копатько та його колега Кирил Чабанов.

Це були внутрішні дослідження  шляхом інтерв’ю у другій половині листопада 2012 року по 400 респондентів з Донецької, Львівської та Кіровоградської областей. Особливість цього дослідження полягає в тому, що окрім політичних питань  досліджували і наявність патріотизму. Виявляється,що в кожного своє розуміння цього визначення і це залежить від історичних та географічних обставин кожного регіону. Якщо Донецька область близько знаходиться від Росії, то напевно і стосунки та відношення до неї трішечки тепліше ніж в інших . Незадоволення життям зростає майже однаково по всіх регіонах. Основні проблеми , які були раніше це- екологія, сміття,недостача грошей,  зростання злочинності. А зараз  людей більше турбує особисте життя, достаток в їхній родині.

Стосовно любові до України то кожний по різному сприймає пишання до неї. Можна навести приклад губернатора Кіровоградської області Сергія Миколайовича Ларіна. Його можна вважати одним з самих видатних губернаторів країни, і про це не можна замовчувати, про це треба говорити .  Торкались і питань готовності до Євро2012. Було зазначено, що у Львові швидкими темпами,завдяки нової влади  збудували футбольну арену, на якій будуть проходити змагання.

Також говорили і про діалог між владою і громадськістю, начебто влада хоче його вести і це буде робитися. Лунали розмови і про російську мову і про можливість її просування, як другої Державної.

Все це дійсно добре. А чи немає в нас інших питань до обговорення. Чому неможна дослідити рівень корупції, рівень покрашення життя для підприємців. Чому ми не можемо обговорити ініціативу  Президента України стосовно «Відкритого Уряду» і чи можна назвати його відкритим. Чому в Макіївці та Донецьку не працює громадська Рада, а в Донецькій обласній адміністрації робиться все,щоб зіпсувати і загальмувати роботу з громадськістю. Що навіть рейтинг Донецького губернатора постійно зростає на фоні відсутності діалогу з дорадчими органами. Людям становиться жити скрутніше, вони все більш починають розуміти, що реформи, які задумала влада, ще не скоро дадуть про себе знати. Деякі люди стурбовані, чи не очікує нас інфляція з наближенням Парламентських виборів і чи буде це волевиявлення чесним. Таких питань для обговорення безліч, тільки влада на місцях чомусь не поспішає зустрічатися з людьми за круглими столами і обговорювати з ними нагальні питання. Щось ще вичікують. Дивіться, щоб тільки  не було пізно.

Вадим Алтухов.








Просмотров: 757 | Добавил: makeevkanews