Пятница, 26.04.2024, 13:00

Макеевские региональные новости

Приветствую Вас Гость

Поиск
Друзья сайта

Партнеры

Агенство serm.biz.ua

Агенство недвижиммости Коммерсант

Переселенцы

Французские натяжные потолки

Портал для счастливых пар

Все для переселенцев

Натяжные потолки в Макеевке

Народный театр-студия Штрих г.Макеевка

Шевченковский район

Соломенский район

Автомедвежатники

Портал Работа в Макеевке

Макеевская организация Комитета Избирателей Украины

Святошинский район

Школа обучения избирательных комиссий

Олег Петров | Создайте свою визитку

Автозапчасти в Донецке

Статистика

Меню сайта






Всегда свежие Новости Макеевки

Погода в Донецке

Я.Интернет. Измерьте вашу скорость.

Календарь новостей
«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наш опрос
Если бы Президентские Выборы состоялись завтра за кого бы Вы проголосовали
Всего ответов: 348
Главная » 2010 » Март » 3 » Партія «Народна влада» провела всеукраїнську акцію «Всю владу – НОВИМ Радам!»
Партія «Народна влада» провела всеукраїнську акцію «Всю владу – НОВИМ Радам!»
00:24

У вівторок, 2 березня, партія «Народна влада» провела всеукраїнську акцію «Всю владу – НОВИМ Радам!» з вимогою виконання норми Конституції України і невідкладного призначення Верховною Радою України місцевих виборів (як відомо, ВРУ скасувала місцеві вибори, які мали відбутися 30 травня 2010 р).

В рамках акції активісти «Народної влади» пікетували Верховну Раду України, а також провели мітинги в усіх регіонах країни.

Донецька обласна організація партії «Народна Влада» підтримала Всеукраїнську ініціативу та провела 02.03.2010р. мітинг на  площі Леніна м. Донецька. В акції взяли участь понад 200 активістів «Народної влади» і прихильників партії.

До всеукраїнської ініціативи в м. Донецьку долучились представники ДООП «Соціально Християнська Партія», ДООП «Республіканська Християнська Партія», ДОО ВМГО «Молоде відродження», ДОО «КУН», ДОГО «Правовая защита», ДОГО «Правовая справедливость», «Правовий контроль», ДОГО «Громадська рада», ДОГО «Народна рада».

 Керівник Донецької обласної організації партії Дмитро Коростельов підкреслив: «Місцеві Голови, обрані на виборах 26 березня 2006 року, отримали свій мандат на чотири роки. А це означає, що вже з 27 березня 2010 року, через кілька тижнів, їхня легітимність буде неповноцінною. Тому навіть проведення виборів 30 травня було би порушенням букви Конституції, а намагання відстрочити вибори на півроку чи й на рік є просто брутальним знущанням з Основного Закону».

Зі свого боку, прес-секретар ДООП «Народна влада» Максим Абрамовський заявив, що вибори місцевих Рад необхідно призначити якомога швидше, і якщо 30 травня провести їх уже неможливо через брак часу для встановлених законом термінів для їх підготовки, то дата 27 червня, яку запропонували народні депутати від партії «Народна влада», є оптимальною. «Будь-які посилання на відсутність бюджету, через що нібито неможливо провести вибори, є обманом, тому що в таких випадках вибори проводяться за кошти Резервного або Стабілізаційного фондів», - підкреслила В. Вершиніна.  

Учасники мітингу прийняли резолюцію, в якій закликали Верховну Раду Україну не порушувати Конституцію і не узурпувати владу. «У зв’язку з тим, що проведення виборів до місцевих органів влади 30 травня цього року є вже неможливим через спливання термінів для початку відповідних виборчих процедур, на засіданні Верховної Ради України негайно розглянути та прийняти проект постанови, внесений народними депутатами України – членами партії «Народна влада» Геннадієм Задирком та Володимиром Каплієнком, про призначення виборів  депутатів  місцевих  рад  та  сільських, селищних, міських голів на 27 червня  2010 року», - сказано в резолюції. 

Просмотров: 608 | Добавил: makeevkanews