Суббота, 27.04.2024, 06:10

Макеевские региональные новости

Приветствую Вас Гость

Поиск
Друзья сайта

Партнеры

Агенство serm.biz.ua

Агенство недвижиммости Коммерсант

Переселенцы

Французские натяжные потолки

Портал для счастливых пар

Все для переселенцев

Натяжные потолки в Макеевке

Народный театр-студия Штрих г.Макеевка

Шевченковский район

Соломенский район

Автомедвежатники

Портал Работа в Макеевке

Макеевская организация Комитета Избирателей Украины

Святошинский район

Школа обучения избирательных комиссий

Олег Петров | Создайте свою визитку

Автозапчасти в Донецке

Статистика

Меню сайта






Всегда свежие Новости Макеевки

Погода в Донецке

Я.Интернет. Измерьте вашу скорость.

Календарь новостей
«  Апрель 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наш опрос
Если бы Парламентские Выборы состоялись завтра за какую бы партию Вы проголосовали
Всего ответов: 184
Главная » 2012 » Апрель » 12 » Микола Янович за Відкритий Уряд і за діалог з громадськістю.
Микола Янович за Відкритий Уряд і за діалог з громадськістю.
15:47

30 березня 2012 року у м. Києві по вул. Інституцькій,7 у клубі Кабінету Міністрів України  Микола Янович Азаров взяв участь та головував у обговоренні Національного плану «Партнерство «Відкритий Уряд»

Шановні друзі! Радий вітати Вас на координаційні раді з нагоди зібрання по обговоренню питань розвитку громадянського суспільства. Як всім відомо, за ініціативою нашого Президента, ми стали одними з перших учасників  міжнародного «Партнерства «Відкритий Уряд»

Ми публічно заявляємо, що добровільно взяли на себе обов’язок внести вагомий внесок у становлення нової культури Державного управління. Чому це важно саме зараз. Ми зрозуміли, що діалог з суспільством та відкритість затребувані сьогодні. Тому  міцно взяли напрямок на розвиток громадянського суспільства і будемо проводити моніторинг виконання цієї ініціативи на місцях. Хочу попередити всіх чиновників, які будуть тільки імітувати взаємодію, а насправді цього робити не будуть, або будуть робити формально. Я від Вас очікую підтримки і допомоги. Ми зберемось з головами громадських рад і підведемо підсумки нашої роботи. Мені потрібно послухати їхню думку і підвести підсумки виконаної роботи. Ми постійно будемо проводити консультації. Нам потрібно знати різні точки зору. Такі зустрічі корисні для мене особисто і для всієї України також. А зараз будемо переходити до обговорень. Прошу дуже стисло і по суті. В нас з вами тільки година і використати її потрібно ефективно.

Уряд і громадськість показали здатність працювати в режимі діалогу. Принцип взаємодії і партнерства по перше це залучення громадськості до формування держаної політики. З початку спільної роботи було зрозуміло про налагодження ефективних комунікацій між громадськістю та владою.

Слово взяв Олексій Хмара. Я дуже радий, що Ви Микола Яновичу заговорили про відкритість влади. Що Ви готові вести чесний, наполегливий,та конструктивний діалог. Хочу Вас запевнити, якщо буде критика, ми будемо про це говорити і не будемо мовчати, а якщо буде за що похвалити, то ми Вас похвалимо.

Далі виступили всі бажаючі з регіонів із своїми зауваженнями та доповненнями, з приводу Національного плану. Зустріч закінчилась на оптимістичній ноті з надією на відродження в Україні діалогу з громадськістю. Будемо щиро в це вірити. Наш Президент за свої слова відповідає, як всіх запевнив на зустрічі Азаров Микола Янович.

Вадим Алтухов

Фото Вадим Алтухов




 

Материалы в тему 













Просмотров: 657 | Добавил: makeevkanews