Пятница, 19.04.2024, 19:08

Макеевские региональные новости

Приветствую Вас Гость

Поиск
Друзья сайта

Партнеры

Агенство serm.biz.ua

Агенство недвижиммости Коммерсант

Переселенцы

Французские натяжные потолки

Портал для счастливых пар

Все для переселенцев

Натяжные потолки в Макеевке

Народный театр-студия Штрих г.Макеевка

Шевченковский район

Соломенский район

Автомедвежатники

Портал Работа в Макеевке

Макеевская организация Комитета Избирателей Украины

Святошинский район

Школа обучения избирательных комиссий

Олег Петров | Создайте свою визитку

Автозапчасти в Донецке

Статистика

Меню сайта






Всегда свежие Новости Макеевки

Погода в Донецке

Я.Интернет. Измерьте вашу скорость.

Календарь новостей
«  Июнь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наш опрос
Если бы Президентские Выборы состоялись завтра за кого бы Вы проголосовали
Всего ответов: 348
Главная » 2013 » Июнь » 24 » Ми вдячні тобі Україно! 20 років МТС
Ми вдячні тобі Україно! 20 років МТС
21:50

23 червня 2013 року оператор мобільного зв’язку «МТС Україна», який є ведучим телекомунікаційним партнером в країнах СНД, генеральним партнером Олімпійської збірної України, провів у Донецьку свої заходи, з метою віддати дяку користувачам своєї послуги, які мешкають в Україні. Свято пройшло в парку відпочинку імені «Щербакова», де люди мали змогу побачити яскравий  святковий концерт зірок української естради, та лазерне ШОУ, присвячене успішної роботі в Україні на протязі 20-и років.

Подібні світа пройдуть 30 червня в Києві на Майдані Незалежності а 7-го липня в Одесі на Куликовому полі. Очікується, що на цих святах прийме участь понад 5-и мільйонів глядачів.

А чи знаєте Ви, що МТС, є першим оператором мобільного зв’язку в Україні. А чи пам’ятаєте Ви,що перший мобільний телефон мав вагу  трішки більше 1-го кг. Варто нагадати, що першим абонентом мобільного зв’язку став перший Президент незалежної  України. І якщо повернутись в минуле і умовно пройти по тих шляхах разом із компанією, то можна побачити, що кількість користувачів МТС збільшилась майже у 10 тисяч разів. І це не межа. Компанія впевнено дивиться у майбутнє і дбає про своїх користувачів. Вона постійно шукає і знаходить, якісь вигідні відмінності від інших колег і завдяки цим зусиллям має можливість входити до 10-ки потужних операторів світу.

Кожної ночі 200 співробітників МТС в Україні забезпечують якісну роботу і відповідають на дзвінки абонентів, а мобільний зв'язок ми отримуємо завдяки 3,5 тисячі професіональних співробітників. Колись ми не могли навіть і думати, що мобільний зв'язок вийде у відкрите море, а саму високу базову станцію в Україні побудує на горі Роман-Кош у Криму компанія МТС.

Серед Донеччан найбільша кількість користувачів цієї послуги в Україні. Мешканці нашого краю люблять відправляти SMS, навіть із соляної шахти «Артем соль» і це їм успішно вдається.

Дуже багато можна згадувати про успіхи та плани на майбутнє, але нас турбують повсякденні питання. Заходячі в крамницю, щоб купити картки для поповнення у багатьох звичайних людей виникає, безліч запитань,і про здоровя  і як і де можна купити картку для поповнення подешевше. І чи тримають руку на пульсі керівники організації і які нові акції, ще придумають, для поліпшення умов користування.

Я користуюсь послугами трьох операторів, але МТС, в мене працює більш за все. Більшість друзів знаходиться саме в цій компанії. Є звичайно певні недоліки, але головне, що керівництво та директорат чує людей і реагує на їх зауваження. Намагається зробити цю послугу більш доступною і дешевою.

Спілкуючись з керівниками та і з простими працівниками цієї служби, я зрозумів, що зупинятися на досягнутому ніхто не збирається. Люди ставлять амбітні плани і роблять конкретні кроки. Вони дійсно вдячні мешканцям Донеччини за довіру, яку вони надають, користуючись продуктом компанії. І якщо люди дбають про МТС, і відповідно вони будуть робити все, щоб і на далі виправдати довіру своїх користувачів.

Особисто від себе і колективу наших працівників, маємо бажання подякувати всіх причетних до організації цього свята. За подарунок місту Донецьку і всім її мешканцям, які мали змогу побачити це свято, як на живо так і по телебаченню та в місцевих інтернет виданнях.  Все було організовано по великому рахунку і з душею. Хай Вам щастить і будемо сподіватися, що очікування Ваших користувачів, Ви будете виправдовувати і на далі, і таких свят ще буде багато. Довгі Вам літа на цьому так всім нам необхідному ринку послуг.

Вадим Алтухов.


Просмотров: 422 | Добавил: makeevkanews