Суббота, 27.04.2024, 04:31

Макеевские региональные новости

Приветствую Вас Гость

Поиск
Друзья сайта

Партнеры

Агенство serm.biz.ua

Агенство недвижиммости Коммерсант

Переселенцы

Французские натяжные потолки

Портал для счастливых пар

Все для переселенцев

Натяжные потолки в Макеевке

Народный театр-студия Штрих г.Макеевка

Шевченковский район

Соломенский район

Автомедвежатники

Портал Работа в Макеевке

Макеевская организация Комитета Избирателей Украины

Святошинский район

Школа обучения избирательных комиссий

Олег Петров | Создайте свою визитку

Автозапчасти в Донецке

Статистика

Меню сайта






Всегда свежие Новости Макеевки

Погода в Донецке

Я.Интернет. Измерьте вашу скорость.

Календарь новостей
«  Август 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наш опрос
Если бы Парламентские Выборы состоялись завтра за какую бы партию Вы проголосовали
Всего ответов: 184
Главная » 2012 » Август » 8 » Квартал нового покоління
Квартал нового покоління
17:49

18 червня  у понеділок на базі Донецького прес-клубу обговорили презентацію новобудови у центрі міста Донецька, а також оголосили підсумки конкурсу в якому приймали  участь всі бажаючі із всієї України і запропонували свої ідеї по дизайну першого будинку. Почули, які роботи перемогли і чому.

Керівник проекту Сергій Вікторович  Некрасенко наголосив, що «Квартал Люксембург» це сучасний   масив в центрі Ворошиловського району, де планують побудувати приблизно 850 квартир.  Зараз будується перша черга 22-х поверхового хмарочоса. В місяць ми будуємо 4-и поверхи. Розпочато будівництво  у 2011 році і планують його закінчити у 2016 році. Назву нам допоміг придумати Максим Сидорський. Він сказав, що Люксембург буде підкреслювати і статус цього кварталу. Люксембург   є однією з багатших країн світу.

Про що ми думали починаючи цю новобудову. 1) Звичайно отримати прибуток, тому що ми не альтруїсти,2) Щоб всі мешканці квартир  були задовільні і 3) Щоб цей квартал став  перлиною Донецька. Ми хочемо, щоб, це був не звичайний квартал. Ми залучили багато людей для обговорення, ми просили їх приймати участь і віддати свої голоси за переможні проекти. Кількість людей взявши   участь у конкурсі, нас приємно здивувало. Було дуже багато охочих.

Переможцем став Киянин  , Євген Хоруженко. З великим відривом  він переміг. Інші учасники, хотіли романтики, парків, хотіли  відпочинку для молоді  і тому долучились і були побачені і відмічені цінними подарунками. Серед переможців  Глеб  Гарбоцевич , Паліна Квитко, Олексндр  Мандриниченко  і  Щербак Ганна,

Сучасний Донецьк. Яким його бачать архітектори, яким його бачать Донеччани? І для чого взагалі будується новий «Квартал Люксембург, який розташований на перетині вулиці  Рози Люксембург та проспекту Ватутіна на площі рівної 8-и футбольних  полів  де невдовзі ми побачимо 6-ть багатоповерхівок. Навіщо місту цей квартал? І яка його принципова відмінність від інших новобудов. І чи зможемо ми з Вами придбати таку квартиру за чесно зароблені гроші.

Звичайно,вкладається в ці плани дуже багато. Це і побудова нового дитячого садку, це новий водогін, це і зелені насадження і простір. Це дійсно унікальна пропозиція в часи кризи, коли до побудови будь яких споруд кампанії ставляться обережно і виважено. Цей проект розрахований приблизно на 4-и роки і за цей час багато чого може змінитися. На сьогоднішній день за 1-н квадратний метр житла покупцеві прийдеться заплатити 9,100 дев’ять тисяч і сто гривен. Доступно це чи ні кожен вирішить для себе сам, але ми з Вами знаємо, що цей проект дійсно можна назвати народним, тому,що майже на всіх етапах залучають представників громадськості, вивчають їхню думку, а потім приймають якісь рішення. На наш погляд  це правильно і такі проекти мають право на  довге життя. Приємно, що така кампанії є і у Донецьку.

Вадим Алтухов.





Просмотров: 589 | Добавил: makeevkanews