Вторник, 19.03.2024, 06:02

Макеевские региональные новости

Приветствую Вас Гость

Поиск
Друзья сайта

Партнеры

Агенство serm.biz.ua

Агенство недвижиммости Коммерсант

Переселенцы

Французские натяжные потолки

Портал для счастливых пар

Все для переселенцев

Натяжные потолки в Макеевке

Народный театр-студия Штрих г.Макеевка

Шевченковский район

Соломенский район

Автомедвежатники

Портал Работа в Макеевке

Макеевская организация Комитета Избирателей Украины

Святошинский район

Школа обучения избирательных комиссий

Олег Петров | Создайте свою визитку

Автозапчасти в Донецке

Статистика

Меню сайта






Всегда свежие Новости Макеевки

Погода в Донецке

Я.Интернет. Измерьте вашу скорость.

Календарь новостей
«  Март 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наш опрос
Если бы Президентские Выборы состоялись завтра за кого бы Вы проголосовали
Всего ответов: 348
Главная » 2014 » Март » 28 » Губернатор Донецької області починає повторювати помилки попередньої влади.
Губернатор Донецької області починає повторювати помилки попередньої влади.
15:06

З приходом Тарути Сергія Олексійовича, з’явилася  інформація,про його заяву стосовно пріоритетних завдань продовження активного діалогу з людьми, які можуть внести свої пропозиції по розвитку регіону. Професійним організаціям та групам громадських активістів запропонували вибрати своїх активістів, сформувати свої пропозиції і делегувати своїх представників для зустрічей з Сергієм Олексійовичем. Це просили зробити до 10 березня 2014 року. Були вказані електронна адреса та номер мобільного телефону. І ця інформація була розмішена на офіційному сайті Донецької облдержадміністрації.

         Ми вирішили перевірити  цю інформацію і зателефонувавши на вказаний номер телефону. Зустрілися із представником влади передав їй листа. Чому їй а не в канцелярію, тому, що тоді вхід був заблокований і в приміщення нікого не пускали.

В листах, один з яких Олег Поліванов передав особисто після прес-конференціі 10.03.2014, ми просили зустрітися, стосовно пропозиції щодо врегулювання суспільної кризи в Донецької області та проведення цікавого міжнародного заходу для нашого регіону і  зробити це  починаючи з 10 березня.

Також я подібні листи написав і меру Донецьку, який терміново зустрівся зі мною особисто, за що йому велика подяка. На зустрічі, ми змогли обговорити деякі питання стосовно проведення цього заходу. І Олександр Олексійович, запевнив, що буде сприяти по своїй можливості і направить своїх представників для участі у  тренінгу і круглому столі.

Звернувся, я і до генерального директора Донецької вугільної кампанії Потапенко Олександра Олексійовича, який вже в друге ігнорує, навіть з письмовою  відповіддю. Напевно прийдеться звертатися до прокуратури з проханням пояснити йому і розтлумачити, в які строки він забов’язанний надати відповідь в письмовому вигляді  і чому йому не цікава прозорість у видобувних галузях.

Вчора,27-го березня, я отримав відповідь з Донецької облдержадміністрації. Вадиму Алтухову запропонували зустрітися з представниками громадської ради, з якої вишли всі авторитетні в громадському середовищі, люди. А для чого нам з ними зустрічатися, якщо ми конкретно просили зустрічі з Сергієм Олексійовичем. Вадим Алтухов писав лист як представник Міжнародної ініціативи «Відкритого Уряду» в Донецькій області та представник міжнародної ініціативи прозорості в видобувних галузях ЕІТІ в Донецькій області. Якщо, ми говоримо про прозорість нової влади і про рівні права кожного громадянина, то вважаю, що люди, які оточують губернатора, або, ще не зрозуміли, що робити треба по новому, або навмисно гальмують демократичні процеси в області.

Наш захід був перенесений на травень місяць у зв’язку з тривожною ситуацією в Донецьку. Нашим тренерам з Азербайджану, служба безпеки порадила не їхати до Донецьку і почекати, коли буде спокійніше. Ми дослухались, цих порад і зробили. Як нас і просили.

А з приводу звернення Сергія Олексійовича до громадських діячів, які б могли йому щось порадити і надати свої пропозиції, думаємо, треба довести цю справу до логічного завершення. Ми знаємо вже  5-ти людей, яким таку зустріч блокують. Вважаю, якщо такий посил був, то його треба виконувати і зустрітись з людьми, або це може дати зворотну  реакцію.

Сподіваюсь, що найближче оточення,  і його заступники знайдуть  змогу надати таку можливість всім бажаючим, як це і було заявлено раніше. Якщо, ми говоримо про зміну системи, то по новому і по європейські, так не працюють. Треба, або думати по  сучасному і діяти відповідно , або запросити людей, які вже так думають і можуть працювати в нових умовах. Вибір за Вами, але не думайте що влада дається по життєво. Влада завойовується довірою від людей.

Вадим Алтухов,  представник Міжнародної ініціативи «Відкритого Уряду» в Донецькій області та представник міжнародної ініціативи прозорості в видобувних галузях ЕІТІ в Донецькій області

Олег Поліванов, політичний оглядач

Василь Савін, депутат Донецької обласної ради 5-6 скликань

Володимир Власов, Народний депутат України 4 скликання  

Просмотров: 740 | Добавил: makeevkanews