Среда, 24.04.2024, 19:27

Макеевские региональные новости

Приветствую Вас Гость

Поиск
Друзья сайта

Партнеры

Агенство serm.biz.ua

Агенство недвижиммости Коммерсант

Переселенцы

Французские натяжные потолки

Портал для счастливых пар

Все для переселенцев

Натяжные потолки в Макеевке

Народный театр-студия Штрих г.Макеевка

Шевченковский район

Соломенский район

Автомедвежатники

Портал Работа в Макеевке

Макеевская организация Комитета Избирателей Украины

Святошинский район

Школа обучения избирательных комиссий

Олег Петров | Создайте свою визитку

Автозапчасти в Донецке

Статистика

Меню сайта






Всегда свежие Новости Макеевки

Погода в Донецке

Я.Интернет. Измерьте вашу скорость.

Календарь новостей
«  Август 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наш опрос
Если бы Парламентские Выборы состоялись завтра за какую бы партию Вы проголосовали
Всего ответов: 184
Главная » 2012 » Август » 8 » Дезомарфін прибутковий бізнес
Дезомарфін прибутковий бізнес
17:47

Дезомарфін-це прибутковий бізнес,який йде з аптечних мереж і  про який зараз чомусь мало говорять.

13 липня представники Донецького прес-клубу плідно спілкувалися з людьми,які є , або були залежними від вживання наркотичних засобів. Держава розуміє важливість цієї проблеми і кількість людей які страждають від цієї залежності не повинна залишатися поза увагою спільноти.

Що винайшли для цих людей. Як їм можна допомогти, щоб здоровя суспільства не погіршилось. Як убезпечити їх від нового скоєння злочину. Що їм потрібно.

Що таке замісна терапія? Це медична технологія, дозволяючи споживачу наркотиків , шляхом вживання    препарату  з пігулок ,замісної терапії відмовитись остаточно, або частково, від вживання кримінальних наркотиків інъекціійнним  шляхом.

На сьогоднішній день в Україні в якості препаратів  ЗПТ використовують мета дон і єн дюк. В нашій країні вони сертифіковані і використаються легально. ЗПТ- замісна терапія складається з двох складових: медичний супровід(призначення препаратів і контроль за його вживанням-цим займаються лікарі) і соціальний супровід-робота психолога,соціального робітника з пацієнтом. Обидва ці компоненти  повинні працювати в унісон.

ЗПТ у Донецькій області проводять з жовтня 2005 року. Які вже маємо досягнення. В липні 2011 року були відкриті два нових сайта в м. Краматорськ на 40 клієнтів і в обласній лікарні м. Донецьку на 20 клієнтів. Наша область поки єдина де створений і успішно працює бюджетний кабінет замісної терапії, для лікування наркотично  залежних людей.

Все це звичайно добре. А чому нам не подбати про причину виникнення цієї хвороби. Як ці люди починають хворіти. Можливо хтось не допрацьовує. Звідки в Україну потрапляють наркотики і хто  є дахом цьому  прибутковому бізнесу, який руйнує родини і змушує йти на злочини не давши подумати цим хворим людям, а що буде далі.

На сьогоднішній день, якщо уважно дивитись, то міліція дійсно працює і викриває безліч притонів, де виготовляються і збуваються наркотичні засоби. Напевно вивчити саму проблему і дізнатися у людей, що саме їх змушує ставати залежними від наркотиків. Що суспільство недопрацьовує і нащо потрібно звернути увагу відповідним службам, маю на увазі молоді та спорту, відділам культури, щоб у цих людей не було зайвого часу і щоб вони відчули  себе потрібними  цьому суспільству..

Ми разом повинні подумати, як убезпечити нашу молодь від подібної залежності. Від цього ніхто не може бути застрахований. Сьогодні начебто все добре, а завтра якщо з цим не боротися, ця хвороба може увійти у будь яку родину і стати горем не тільки для споживача наркотиків, а для всього його близького оточення і простих громадян, які мешкають поруч.

Що таке дезомарфін. Це один з самих небезпечних наркотиків,який прийшов у сучасному вигляді. Він дуже прибутковий і користується попитом   та робити його можна без макової соломки.  Всі складові цього зілля  знаходять  в аптечних мережах. Є тільки догадки, що це поставлено на масовий потік і що  зупиняти це зло не так уж просто, але вкрай потрібно. Наслідки дуже вражаючі. Це дуже небезпечний наркотик від якого відмовляють, руки, ноги,розум. Людина не може контролювати свої дії. Як нам запобігти цьому злу. Як убезпечити суспільство від цієї хвороби, щоб клієнтів замісної терапії ставало все менше і менше, а суспільство було здоровим і демократичним? Хто ж нас почує і кому цікава ця проблема окрім громадськості.

Вадим Алтухов.





Просмотров: 739 | Добавил: makeevkanews