Четверг, 09.05.2024, 02:10

Макеевские региональные новости

Приветствую Вас Гость

Поиск
Друзья сайта

Партнеры

Агенство serm.biz.ua

Агенство недвижиммости Коммерсант

Переселенцы

Французские натяжные потолки

Портал для счастливых пар

Все для переселенцев

Натяжные потолки в Макеевке

Народный театр-студия Штрих г.Макеевка

Шевченковский район

Соломенский район

Автомедвежатники

Портал Работа в Макеевке

Макеевская организация Комитета Избирателей Украины

Святошинский район

Школа обучения избирательных комиссий

Олег Петров | Создайте свою визитку

Автозапчасти в Донецке

Статистика

Меню сайта






Всегда свежие Новости Макеевки

Погода в Донецке

Я.Интернет. Измерьте вашу скорость.

Календарь новостей
«  Август 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наш опрос
Если бы Президентские Выборы состоялись завтра за кого бы Вы проголосовали
Всего ответов: 348
Главная » 2012 » Август » 8 » Чи врахують думку звичайних людей в питаннях реформування залізничного транспорту в Донецькому регіоні.
Чи врахують думку звичайних людей в питаннях реформування залізничного транспорту в Донецькому регіоні.
17:42

7 серпня в Донецькій облдержадміністрації (б-р Пушкіна,34, каб,423)перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Сергій Дергунов візьме участь у засіданні «Круглого столу» з питань реформування залізничного транспорту.

Ситуація з цим заходом дуже дивна. З початку запросили журналістів, а потім, коли побачили, що інтерес до цього питання не аби який, то вирішили змінити формат. Проведення відбудеться в робочому режимі, без представників ЗМІ.

Нам стало цікаво. Якщо,  там непотрібні ЗМІ, можливо, громадських діячів запросили на це обговорення. Ми зателефонували представникам громадської ради при Донецькій ОДА. Вони навіть і не чули про проведення цього круглого столу. І сказали, що їм було б цікаво прийняти участь у цьому обговоренні.

А взагалі, для чого проводити, такі круглі столи, коли питання для обговорення, ніхто не знає, коли його мляво анонсують, коли не запрошують громадських діячів. Для кого це робиться. Що б потім сказати що на Донеччині слабка громадськість, або звітувати перед замовниками цього обговорення, що все пройшло нормально і всі всім задовільні.

Коли ж наші можновладці нарешті збагнуть, що краще з народом радитись і на гору давати правдиву інформацію, стосовно думки і настрою мешканців. Час йде у перед і в минуле вже вороття немає. Треба до життя ставитись по новому, по сучасному, по Європейському. І якщо людям не подобається та чи інша реформа, швидко визнавати це і шукати шляхи вирішення, а якщо відстоювати свою думку, то у колі громадських діячів, експертів, представників ЗМІ з наданням можливості почути альтернативну позицію.

Щоб таких питань не виникало, треба відпрацювати дієвий механізм спільної співпраці. І треба проводити такі круглі столи  і обговорення перед тим, як починати реформи, а не після того як зрозуміли, що вони йдуть не в тому русі. Вчені та громадськість завжди готові простягнути руку допомоги і запобігти прийняттю бізнесових рішень, які спрямовані тільки, як на бізнес проекти, а ні як до виконання прагнень Президента України, поліпшувати життя звичайних громадян вже сьогодні.

І треба  всім розуміти, що зараз під час виборчої кампанії, такі дії влади голосів виборців ні як не додадуть. А чи про це мріє владна верхівка.

Вадим Алтухов.





Просмотров: 535 | Добавил: makeevkanews