Пятница, 03.05.2024, 05:21

Макеевские региональные новости

Приветствую Вас Гость

Поиск
Друзья сайта

Партнеры

Агенство serm.biz.ua

Агенство недвижиммости Коммерсант

Переселенцы

Французские натяжные потолки

Портал для счастливых пар

Все для переселенцев

Натяжные потолки в Макеевке

Народный театр-студия Штрих г.Макеевка

Шевченковский район

Соломенский район

Автомедвежатники

Портал Работа в Макеевке

Макеевская организация Комитета Избирателей Украины

Святошинский район

Школа обучения избирательных комиссий

Олег Петров | Создайте свою визитку

Автозапчасти в Донецке

Статистика

Меню сайта






Всегда свежие Новости Макеевки

Погода в Донецке

Я.Интернет. Измерьте вашу скорость.

Календарь новостей
«  Август 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наш опрос
Если бы Президентские Выборы состоялись завтра за кого бы Вы проголосовали
Всего ответов: 348
Главная » 2012 » Август » 15 » Чи є порушення прав людини на Донеччині
Чи є порушення прав людини на Донеччині
23:44

З кожним роком громадськість Донеччини стає більш потужнішим, організованим і фаховим. Якщо говорити про порушення прав людини, то вони звичайно є, але приховані, або ретельно замасковані. Поодинокі випадки все ж бувають і назвати їх масовими буде неправильно.

Вседозволеність, перевищення влади, досягнення більшого розкриття злочину, змушує деяких правоохоронців застосовувати катування, до людей, яких вони запрошують на бесіди на дільничні пункти та в районні відділення.

Звичайні люди звертаються, до громадських діячів, з проханням допомогти в тому, чи іншому питанні. Вони, до нас приходять, коли вже розуміють, що йти більше нікуди. Просять допомоги, по тих питаннях, які на їхню думку порушують їхні права і є суперечливими.

Стосовно міста Макіївки, то працівники міліції швидко реагують на всі наші зауваження і намагаються їх виправити. Можна багато знаходити варіантів виправдати таку ситуацію, але з нами рахуються лише  тому, шо ми спираємось на закони, і на підтримку здорового глузду.

Звичайно можна з впевненістю сказати , що порушень стало менше не лише професійної роботі міліції, але і завдяки активності громадськості. Коли наші охоронці знають, що за ними постійно спостерігають, тоді їм і працювати самим зручніше. Це на нашу думку.

Тому ми обираємо стратегію у місті Макіївка запобігти таким порушенням, попередити їх завчасно і безкомпромісно. Треба згуртовуватись на можливості отримати нові знання, а після застосовувати їх на користь громади. Аргументовано захищати свої права і права мешканців міста, інформувати молодь, як уникнути впливу поганих звичок, і залишитись осторонь від компаній, які вживають наркотичні засоби, товаришують з людьми, які порушують закони і тим самим спокій  близьких їм людей.

Хочемо звернути увагу на спроби торгівлі людьми, сексуальне рабство, боротьби з наркотиками. Є над чим працювати. Але краще все попередити. А щоб попередити треба мати професійні знання і бажання приносити користь громаді в якій ти мешкаєш на благо процвітання всієї України.

Вадим Алтухов.





Просмотров: 513 | Добавил: makeevkanews