Суббота, 20.04.2024, 08:11

Макеевские региональные новости

Приветствую Вас Гость

Поиск
Друзья сайта

Партнеры

Агенство serm.biz.ua

Агенство недвижиммости Коммерсант

Переселенцы

Французские натяжные потолки

Портал для счастливых пар

Все для переселенцев

Натяжные потолки в Макеевке

Народный театр-студия Штрих г.Макеевка

Шевченковский район

Соломенский район

Автомедвежатники

Портал Работа в Макеевке

Макеевская организация Комитета Избирателей Украины

Святошинский район

Школа обучения избирательных комиссий

Олег Петров | Создайте свою визитку

Автозапчасти в Донецке

Статистика

Меню сайта






Всегда свежие Новости Макеевки

Погода в Донецке

Я.Интернет. Измерьте вашу скорость.

Календарь новостей
«  Август 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наш опрос
Если бы Парламентские Выборы состоялись завтра за какую бы партию Вы проголосовали
Всего ответов: 184
Главная » 2012 » Август » 4 » А чи варто купувати вітчизняні морозильники ?
А чи варто купувати вітчизняні морозильники ?
02:00

Як часто ми купуємо вітчизняне? Чи замислюємося, де і в яких умовах, це робилося і скільки років, це нам прослужить і  чи відповідає ця продукція Європейським якостям життя. Сьогодні ми хочемо поговорити з Вами чим багата Україна і чим ми можемо пишатися в Донецькому регіоні і які люди є лідерами в виробництві побутової техніки, про яку ми хочемо з Вами і поговорити.  А чи чули Ви коли не будь про Валентина Ландика, який керує Групою НОРД у Донецькому регіоні?

Давайте по черзі.  А чи згадаєте Ви , який у Вас на кухні стоїть морозильник, його назву і рік купівлі? А чи назвете Ви самі кращі морозильники за Радянських часів і чи хотіли б  Ви побачити їх у продажу знову. А чи знаєте або чули про групу НОРД, яка є лідером по виробництву морозильників і продукцію якої купують майже у всьому світі. Легше згадати, де її не купують це Китай та Америка. В Європі у всіх крупних  мережах можна побачити цю продукцію.

Якість понад усе, цей заклик знає кожний працівник цього холдингу. При вході на виробництво можна побачити написи плануй, роби, перевіряй. На виробництві є власний музей, дошка пошани, і прогресивна система стимулювання праці. На цьому виробництві, де працює біля 6-и тисяч чоловік, все розписано по дрібницях. За добу тут виробляють 2700 морозильників, які йдуть у господарства мешканців нашої країни і за кордон.

АО «НОРД» веде свою історію від Донецького заводу морозильників, який був введений у експлуатацію  в грудні 1963 року. Загальна площа налічує 17 га, площа забудівлі 69600 м. кв, площа у розгорнутому вигляді 100 698 м. кв. У складі АО «НОРД» працює 11 цехів основного виробництва і 5-ть цехів допоміжного виробництва.

Головне правило в роботі , це постійний розвиток,який випереджає ринок. Вже сьогодні працівники  працюють над тим, що завтра буде вимагати ринок та споживач. Ми постійно дбаємо про нове покоління морозильних приладів з іновіційним дизайном та втіленням  новітніх технологій з метою досягнення найвищих стандартів якості, екологічності і конкурентоспроможності.

Надійний, яркий,ексклюзивний, вразливий-це ми говоримо про вітчизняний морозильник Радянських часів «ЗІЛ»-Москва повертається. Є таке бажання у працівників розпочати знову виробництво елітного високоякісного продукту, який не кожному був доступний у ті часи і про який мріяли і раділи багато людей. Основна ідея відродження виробництва цих легендарних морозильників на Донеччині, це створення якісно-нового продукту, який знаходиться за межами впливу моди. У них є все не втрачена жодна деталь.

Підводячи підсумки можна з впевненістю сказати, що, якщо мені прийде час подумати, де саме і який морозильник придбати, то я без сумніву це зроблю тільки у вітчизняного  виробника, тим саме підтримуючи нашу економіку і добробут всіх громадян. А взамін отримуючи надійні гарантії і якість на довгі роки. Хай у всіх морозильники працюють довго , але якщо прийдеться то робіть правильний вибір.

Вадим Алтухов.







Просмотров: 569 | Добавил: makeevkanews